Ik hou van Holland-spelshow

Op zaterdag 5 maart 2022 om 19:30 uur staat er weer een grote LoVoC activiteit gepland! De kantine zal worden omgetoverd in Hollandse sferen en er zal een heuse quizmaster langskomen om met ons de bekende “Ik hou van Holland” spelshow te spelen.

Er zullen 6 rondes worden gespeeld met steeds wisselende deelnemers. In de finaleronde is ook het beruchte rad aanwezig.  

Het is voor de organisatie van belang om te van te voren te weten wie er allemaal aanwezig zijn. We willen ook graag weten of je alleen langs komt om van de show te genieten, of dat je ook als deelnemer achter de desk wilt staan. We vragen je dan ook op te geven via het formulier hieronder. 

We hopen een op een volle kantine. En natuurlijk is het extra leuk als je in “Holland” kleuren gekleed bent.

Inschrijfformulier Ik hou van Holland-spelshow