Activiteiten

Komende activiteiten

06-04-2019: LoVoC diner

13-04-2019: Finale klaverjassen

25-05-2019: Pyama Party Jeugd

21/22-06-2019: Beachtoernooi

14-09-2019: Verjaardagsfeest!

06-04-2019: LoVoC diner

Niets is leuker om je verenigingsgenoten beter te leren kennen dan samen te eten en te drinken. Vandaar dat een diner niet op de jubileumkalender mag ontbreken! We hebben dat in de vorm gegoten van een biking dinner à € 15,- per persoon (= incl. drank tijdens het diner):

Meld je hier aan

Samen met een maatje eet je 3 gangen op 3 verschillende adressen met 6 andere tweetallen! 1 gang kook je zelf en daarvoor ontvang je thuis 2 andere tweetallen. Tussendoor rijd je met je maatje per fiets naar het volgende adres binnen een straal van 10 fietsminuten van de kantine (heel Nieuw-Loosdrecht, Kerkelanden en Hilversum ten zuiden van de Diependaalselaan, tot de Hilvertsweg). Na afloop tafelen we met z’n allen na in De Rode Eik met koffie en friandises!

Programma  
Voorgerechtadres 118:00-19:00
fietsen 00:15
Hoofdgerechtadres219:15-20:45
fietsen 00:15
Nagerechtadres 321:00-22:00
fietsen 00:15
Kantine va 22:00

Leuk?? Nou en of!! Maar hoe weet je wat je moet doen, waar en hoe laat!? Daar heb je ons voor: je eigen jubileum commissie die de hele logistiek voor je heeft uitgedokterd. Op dit moment hoef jij je alleen maar (vóór 8 maart) aan te melden met een maatje (dat mag je partner zijn, maar ook iemand anders, dan bij voorkeur ook van de vereniging) via het formulier op deze pagina. Graag horen we je naam, email-adres en telefoonnummer in de daarvoor bestemde vakjes. In het opmerkingenvak vragen we door te geven of je
-een voorkeur hebt voor het koken van het voor-, hoofd, of nagerecht;
-op welk adres je gaat koken. Dat hoeft niet je eigen adres te zijn. Als jouw adres buiten de te fietsen straal valt, kun je ook kijken of je bij iemand anders een gang mag verzorgen;
-of jij of je maatje allergieën, dieetwensen o.i.d. hebben.

We sturen je na je aanmelding een tikkie voor €30 (voor jou en je maatje) ovv LoVoC Diner met verzoek die zsm te betalen. Je weet dan dat we je aanmelding goed hebben ontvangen!

Wij gaan vervolgens stevig puzzelen met de tweetallen/adressen/gangen en komen dan bij je terug en informeren je uiterlijk 20 maart (=2,5 week van tevoren) per mail over:
-welke gang je gaat koken;
-op welke adressen jij en je maatje de andere gangen gaan eten;

We vragen je dan ook ons binnen een week (dus uiterlijk 27 maart) ons je rekeningnummer te mailen vergezeld van het recept dat je gaat maken in pdf of jpg te op jubileum@lovoc.nl;
We maken na ontvangst van je recept geld aan je over voor de boodschappen (voorgerecht: € 24, hoofdgerecht € 48, nagerecht € 18). Houd er bij de keuze van je recept rekening mee, dat je voor dit budget voor 6 mensen moet koken incl. drankjes!

Dusssss…. De logistiek liegt er niet om, dus lees het gerust nog een keer om te kijken of je alle stappen hebt! We gaan er gezamenlijk een superavond van maken!! Hopelijk tot dan!

Meld je hier aan

25-05-2019: Pyama Party Jeugd

Op deze avond neemt de jeugd Rode Eik over….. Trek je mooiste pyama aan en neem deel aan dit nachtelijke avontuur! Verboden voor 18+ Nadere info volgt. Opgeven mag natuurlijk al wel via bijgaand formulier.

Meld je hier aan

07-06-2019: Seizoenssluiting

Voor deze feestelijke avond zijn de voorbereidingen al in volle gang, maar we kunnen er nog niet veel over zeggen. Sommige dingen moeten nu eenmaal een verrassing blijven.  Als jij al weet dat zo’n happening natuurlijk toch wel bij gaat wonen mag je je best al wel via bijgaand formulier opgeven! Leuk dat je komt!

Meld je hier aan

21/22-06-2019: Beachtoernooi

Het traditionele Beachtoernooi heeft ook een jubileum te vieren. Zie www.loosdrechtbeach.nl 

14-09-2019: Verjaardagsfeest!

En dan is het eindelijk zover! 365 nachtjes slapen na de Oer-Hollandse Seizoensopening is LoVoc eindelijk écht jarig. 50 jaar! Wat een mooie leeftijd. Van wat een volwassen vereniging hebben wij het plezier lid te zijn! We gaan om dit vieren met z’n allen en onze partners de bloemetjes eens even goed buiten zetten: met hapjes, drankjes, de voetjes van de vloer en goede gesprekken op een geweldige locatie, die we nog niet zullen onthullen. Geef je op via het opgaveformulier en meld in het opmerkingenvak als je je partner meeneemt.

Hieperdepiep hoera voor LoVoC!!!

Meld je hier aan

Sluit Menu