Activiteiten

Komende activiteiten

25-05-2019: Pyama Party Jeugd

07-06-2019: Seizoenssluiting: Sound Mix Toernooi

21/22-06-2019: Beachtoernooi

14-09-2019: Verjaardagsfeest

25-05-2019: Pyama Party Jeugd

Beste LoVoC jeugdlid,

Zaterdag 25 mei is alweer de volgende lustrum activiteit en dit maal voor de jeugd van LoVoC! De P.Y.J.A.M.A party, wat staat voor:
(P)arty
(Y)outh
(J)oy
(A)mazing
(M)arines
(A) lot of fun 

Gezien het programma, dat we nog wel een beetje geheim houden, verwachten we een hoge opkomst! Schrijf je daarom snel in via de aanmeldlink hieronder. De inschrijvingstermijn eindigt op vrijdag 10 mei! Wij vernemen graag je naam en het email-adres en telefoonnummer van je ouders in de daarvoor bestemde vakjes. In het opmerkingenvak vragen we door te geven of je allergisch bent voor bepaald voedsel. Na inschrijving ontvang je aanvullende informatie. 

Wacht niet te lang met opgeven! Super als je van de partij bent!

Meld je hier aan

07-06-2019: Seizoenssluiting: Sound Mix Toernooi!

Nu ook de laatste wedstrijden zijn gespeeld, komt het seizoenseinde met rasse schreden naderbij. Leuk dat de spontane aanmeldingen voor de feestelijke seizoenssluiting al binnen zijn gestroomd! We kunnen nu al een gezellige avond tegemoet zien met vele professionele, energieke en hilarische optredens! 

Wil je via de link hieronder nog even laten weten dat je komt? Dan kunnen wij beter rekening houden met het verwachte aantal deelnemers. Dank!

Meld je hier aan

21/22-06-2019: Beachtoernooi

Het traditionele Beachtoernooi heeft ook een jubileum te vieren. Zie www.loosdrechtbeach.nl 

14-09-2019: Verjaardagsfeest!

En dan is het eindelijk zover! 365 nachtjes slapen na de Oer-Hollandse Seizoensopening is LoVoc eindelijk écht jarig. 50 jaar! Wat een mooie leeftijd. Van wat een volwassen vereniging hebben wij het plezier lid te zijn! We gaan om dit vieren met z’n allen en onze partners de bloemetjes eens even goed buiten zetten: met hapjes, drankjes, de voetjes van de vloer en goede gesprekken op een geweldige locatie, die we nog niet zullen onthullen. Geef je op via het opgaveformulier en meld in het opmerkingenvak als je je partner meeneemt.

Hieperdepiep hoera voor LoVoC!!!

Meld je hier aan

Sluit Menu