Klaverjascompetitie 2019-2020 van start

Zaterdag 26 oktober is de eerste ronde van de klaverjascompetitie 2019-2020 gespeeld. Helaas waren er om allerhand redenen nogal wat afwezigen. Maar met 16 deelnemers was het ook weer gezellig en werd er fanatiek maar vooral ontspannen gespeeld.

Er werden zoals gebruikelijk weer enkele zeer hoge en lage scores bereikt. Opvallend was hoe hard Frans zijn best deed om de poedelprijs te winnen door de eerste twee rondes 954 te scoren. Hij verspeelde de poedelprijs door in de laatste ronde met 1224 punten 17 punten teveel te scoren. Dit vond Tessa niet erg en wist zo op magistrale wijze de poedelprijs te winnen.

Zes kaarters behaalden meer dan 5000 punten, de nummers 3 tot en met 6 bleven aardig bij elkaar in de buurt. Het gat naar nummer 2 was al weer iets groter. Maar bij de nummer 1 kwam niemand in de buurt. Ook de nummer twee kon met 5604 punten niet de nummer 1 echt bedreigen.

Met maar liefst 5907 werd Tjamke de winnaar van de avond. Met Riet en Elma op de plaatsen twee en drie was het een echte ladiesnight. 

Uitslag 1e klaverjasavond 26-10-2019