Biking Dinner 2024 groot succes!

Na het grote succes van vorig jaar heeft de AC ook voor dit jaar weer het biking dinner mogen organiseren! Op zaterdagavond 9 maart hebben alle deelnemers weer hun kookkunsten tevoorschijn gehaald. 

Iedereen heeft van te voren te horen gekregen welke gang ze moesten maken, maar wie er kwamen eten, dat bleef een verrassing. Elk duo heeft drie enveloppen gekregen die tijdens de avond opengemaakt mochten worden, om te weten te komen naar welk adres er gefietst moest worden. 

Om 18:00 gingen de eerste deurbellen om te beginnen aan het voorgerecht. De gerechten bestonden uit zalmbonbons, soep en eend. Het zag er allemaal voortreffelijk uit. Nadat iedereen klaar was met het voorgerecht, was het tijd om de volgende envelop te openen. Zo wist iedereen waar ze naartoe moesten gaan voor het hoofdgerecht. Het was weer opnieuw een verrassing met wie je aan tafel zou komen te zitten. Er waren hoofdgerechten gemaakt van ravioli met truffelsaus tot een groot stuk vlees waarbij een wijntje of biertje niet kon ontbreken. Na vele gezellige en goede gesprekken, waren de borden weer leeg en was het tijd om naar het volgende adres te fietsen voor het nagerecht. Waarbij er misschien al een paar wijntjes teveel in zaten, want een duo raakte niet alleen de weg kwijt, maar ook elkaar. 

Bij het nagerecht zijn ook weer heerlijke dingen gemaakt. Eén helemaal zelf gemaakte soesjestoren en een tarte tatin die warm aan de deur werd afgeleverd. Alleen een tip voor de volgende keer is, vergeet niet om suiker bij de zelf opgeklopte slagroom te doen! 

Na het nagerecht is iedereen nog bij elkaar gekomen in de kantine om een kopje koffie of thee te drinken, bij te kletsen, uit te buiken of om nog wat chocolaatjes naar binnen te werken. 

Al met al was het dit jaar ook weer een groot succes! Zien we jullie volgend jaar weer?