In memoriam Peter Meijer

Op 4 januari 2023 overleed Peter Meijer. Peter was een van de eerste leden van onze vereniging. Hij heeft de vereniging na een moeizame start met de toenmalige bestuurders mede in de steigers gezet en met hen het fundament gelegd voor een gezonde vereniging. In september 1971 treedt Peter toe tot het bestuur en beheert hij vijf jaar de financiën. In oktober 1976 neemt Peter de voorzittershamer over van Bob Bruins en hanteert deze met verve tot in oktober 1979. Als speler sloeg Peter natuurlijk ook zijn balletje mee. Hij maakte deel uit van het heren-1 team dat in 1974 voor het eerst naar de 1e klasse promoveerde. Na zijn periode als competitie spelend lid bleef hij nog enige tijd actief bij de recreanten. Hij bleef een regelmatige bezoeker van de wedstrijden en liet ook een bezoek aan het beachtoernooi niet voorbijgaan.

Wij zijn Peter dankbaar voor zijn inzet die hij de vereniging gegeven heeft en zullen hem blijven herinneren. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte bij de verwerking van het verlies van Peter.