Biking Dinner 2023

Op zaterdag 18 maart gaan we weer gezellig van locatie naar locatie en van gerecht naar gerecht fietsen.

Wat houdt het Biking Dinner ook alweer in?

Je kiest een partner waarmee je op 18 maart gaat koken en eten. Je geeft door of je voorkeur hebt voor het maken van een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert. Je geeft ook door of jij of je partner eventuele dieetwensen of allergieën hebt. Verder geef je door op welk adres jullie de maaltijd gaan verzorgen. De adressen die meedoen, moeten binnen 10 fietsminuten vanaf de sporthal liggen, want we fietsen van “gerecht naar gerecht”. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging en een tikkie voor het inschrijfgeld. Na de deadline van inschrijving maakt de A.C. een mooi schema waarin wordt vastgelegd wie op welk adres, welke gang gaat eten. Als deelnemerskoppel ontvang je vervolgens bericht welke gang jullie mogen gaan maken en met welke dieetwensen je rekening moet houden. Wie er bij jullie komen eten blijft een verrassing. Op de avond zelf krijgt iedereen pas te horen op welke adressen, ze welke gangen gaan eten.

Wil je graag meedoen, maar kun je geen partner in crime vinden? Geen probleem! Stuur een mailtje naar ac@lovoc.nl en dan koppelen wij je aan een leuke partner.

De kosten voor deelname zijn 35 euro per koppel. Met deze kosten verrekenen we later de onkosten voor de gang die jullie maken. Als jullie het voorgerecht verzorgen ontvangen jullie van ons een bedrag van 25 euro. Als jullie het hoofdgerecht verzorgen ontvangen jullie van ons een bedrag van 50 euro. Als jullie het dessert verzorgen ontvangen jullie van ons een bedrag van 20 euro.

Houd er bij de keuze van je recept rekening mee dat je voor dit budget voor 6 mensen moet koken inclusief drankje!

Welke informatie hebben wij van jou nodig:

  • Je naam en de naam van je eetmaatje
  • Bankrekeningnummer en naam rekeninghouder
  • Telefoonnummer
  • Voorkeursgerecht (geen voorkeur mag ook en heeft zelfs onze voorkeur)
  • Adres eetlocatie
  • Dieetwensen van jou en je eetmaatje

Belangrijke data

  • Opgeven voor het Biking Dinner kan tot en met 1 maart 2023 door een e-mail te sturen naar ac@lovoc.nl met bovenstaande informatie.
  • Begin maart 2023 ontvangen jullie van ons het bericht wat voor gang jullie maken en met welke eetwensen je rekening moet houden.
  • Zaterdag 18 maart 2023 BIKING DINNER!

Voor vragen kan je Maaike, Denise, Fabienne of Jasmijn aanspreken of stuur je een mailtje naar ac@lovoc.nl.

We zien jullie aanmeldingen met plezier tegemoet!

De Activiteiten Commissie