Pasavond 2023

 Hoi LoVoC-lid, graag vragen wij jouw aandacht voor het volgende. Tijdens de zomerweken zijn er een aantal stappen gezet i.v.m. de nieuwe clubkleding. Een volledige kledinglijn is straks beschikbaar voor LoVoC. Wedstrijdshirt en broek en indien gewenst/gesponsord trainingspak, swaeter, inspeelshirts en tassen. Om ervoor te zorgen dat we allemaal in goed zittende kleding spelen organiseren we een pasavond op 

                                          woensdag 30 augustus van 19.00 – 21.00 uur. 

Tevens zal op deze avond de schoenenpasavond worden georganiseerd in samenwerking met voetencentrum Wender. Zij meten je voeten professioneel op en kijken naar hoe je beweegt. Op basis daarvan adviseren ze een schoen uit een van hun collecties. Als LoVoC-lid ontvang je die avond een leuke korting. 

Wij hopen zoveel mogelijk van jullie te zien op 30 augustus voor de pasavond van de nieuwe kleding en de schoenenpasavond.

Groeten bestuur LoVoC