Voorlopig geen volleybalactiviteiten

Donderdag heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het Corona virus.
Een van de maatregelen is het landelijk afgelasten van alle (sport)evenementen met meer dan 100 deelnemers/bezoekers.
Hierop volgend heeft de NeVoBo besloten alle wedstrijden tot en met 31 maart af te lasten.
Daarnaast adviseert de NeVoBo de verenigingen om verstandig om te gaan met het organiseren van sportactiviteiten als trainingen en kantinesamenkomst.

Het bestuur van LoVoC heeft daarom besloten om tot en met 31 maart geen volleybalactiviteiten te organiseren. Dit betekent geen trainingen, wedstrijden of samenkomst in de kantine voor alle leden (senioren, jeugd, mini’s en recreanten).

Een vervelende situatie waarvan het einde nog niet bekend is. Hoe omgegaan wordt met het restant van de competitie is eveneens nog niet bekend. Over de situatie na 31 maart zijn op dit moment ook nog geen uitspraken te doen. Zodra hierover meer bekend is zullen we dit direct communiceren.

Bestuur LoVoC