LoVoC Biking Diner 2020

Na het grote succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar op zaterdag 9 mei 2020 het LoVoC Biking Diner.

Bij het biking diner gaan tweetallen op drie verschillende locaties eten. De deelnemers ontvangen op 9 mei hun eerste lokatie waar ze hun voorgerecht gaan nuttigen. Op de lokatie aangekomen zien zij met welke tweetallen ze gaan eten. Voor het hoofdgerecht fietst iedereen weer naar een nieuwe lokatie om vervolgens met 2 andere koppels te gaan eten. En daarna weer met 2 nieuwe duo’s het nagerecht op de derde lokatie. Aan het einde van de avond verzamelen alle deelnemers in de kantine van de sporthal voor een koffie met wat lekkers. Je kunt je opgeven samen met een partner of alleen (dan proberen wij leuke koppels te maken). De kosten zijn slechts 15 euro per persoon.

Welke informatie geef je door:

1:Je geeft je naam, email, rekeningnummer, telefoonnummer en de naam van je maatje door.

2:Heb je een voorkeur voor het voor, hoofd of nagerecht. (proberen we rekening mee te houden)

3:Op welk adres ga je koken. (dat hoeft niet je eigen adres te zijn. zolang het maar binnen 10 minuten fietsen vanaf de sporthal is.)

4:Of jij of je maatje, allergieën of dieetwensen o.i.d. hebben.

I.v.m. de logistieke voorbereiding hebben wij jullie aanmeldingen nodig voor 9 april, dus geef je snel op via KAC@lovoc.nl

We sturen alle aanmeldingen, na 9 april, een tikkie van 15 euro  (of 30 euro voor jou en je maatje) o.v.v. LoVoC Diner met het verzoek die z.s.m. te betalen. Je weet dan meteen dat we je aanmelding goed hebben ontvangen!

Wij gaan vervolgens stevig puzzelen met de tweetallen/ adressen/ gangen en komen dan bij je terug en informeren je uiterlijk 19 april per mail over:

Welke gang je gaat koken. 

– We vragen je ook binnen een week, dus uiterlijk 26 april ons je recept dat je gaat maken toe te mailen. 

– We maken na ontvangst van je recept het geld aan je over voor de boodschappen. (voorgerecht: € 24, hoofdgerecht € 48, nagerecht € 18). Houd er bij de keuze van je recept rekening mee, dat je voor dit budget voor 6 mensen moet koken incl. drankjes!