Winnaars verenigingsprijzen bekend

Tijdens het zeer geslaagde Soundmix-toernooi zijn de verschillende verenigingsprijzen uitgereikt aan de winnaars. De winnaar van de onderlinge, de beker voor het best presterende team, is dit jaar dames-2 geworden. De dames draaiden een prima seizoen waarin promotie net niet gehaald werd. 
Als scheidsrechter van het jaar werd mocht Mick Kriek de beker met bijbehorende bloemen in ontvangst nemen. Mick heeft zich het afgelopen seizoen sterk ontwikkeld als scheidsrechter en was bereidheid ook te fluiten op avonden dat hij zelf geen speelverplichtingen had. Hierdoor konden wedstrijden beter worden ingepland.
De winnaar van de PvdP-trofee seizoen 2018-2019 is Henk Prinsen geworden. Het juryrapport meldt over Henk dat hij is uitgegroeid tot een stabiele waarde binnen heren-1. Henk is altijd positief en goedlachs en verzaakt nooit bij trainingen en wedstrijden. Verder maakt Henk zich verdienstelijk als trainer van de jongens die veel van hem leren en ook veel plezier met hem hebben.
De jeugdtrofee voor het aanstormende talent binnen de vereniging werd eerder tijdens een jeugdactiviteit uitgereikt aan Bart Niesing. Bart heeft zich inmiddels zo sterk in zijn spel ontwikkeld dat hij het afgelopen seizoen regelmatig mee trainde bij heren-1.