LoVoC Biking Dinner 2019

Door de intensieve logistiek waar alle deelnemers hun steentje aan bijdroegen, ging de buzz al ruim van tevoren rond: Met wie trek jij op? Weet jij al waar je gaat eten? Wat ga je eigenlijk maken? Wie zouden er bij mij komen? Kook ik m’n favo-gaat-altijd-goed-en-kan-niet-mis? Of ga ik voor iets spannends nieuws?

Vlak voor aanvang kwam het langverwachte sms-je: spring op de fiets, je wordt verwacht op dit adres:.. ! Op ieder adres lagen envelopjes klaar om je te vertellen waar je de volgende gang mocht gaan genieten. Vervolgens was het een paar uur zeer geanimeerd en gastronomisch tafelen op verschillende adressen in telkens andere en soms onverwachte samenstellingen! Overal had iedereen zich uitgesloofd om de gasten te verwennen en was het volop genieten van het heerlijke eten en goede gesprekken.

Ter afsluiting werd gezamenlijk nagetafeld in de Rode Eik onder het genot van koffie, thee en friandises. Als aandenken deelde de Lustrumcommissie receptenboekjes uit, waarin alle gerechten stonden, waarvan die avond was genoten, zodat we alles nog eens rustig over kunnen doen!