Klaverjascompetitie 2018-2019 afgesloten

Zaterdag 13 april werd de laatste ronde gespeeld in de klaverjascompetitie 2018-2019. Met 7 bezette speeltafels waren er weer voldoende enthousiaste klaverjassers om er een spannende en natuurlijk vooral gezellige avond van te maken. Er werd niet alleen gekaart om de eerste plaatsen van de avond, maar de avond was ook beslissend voor het eindklassement. Riet en Hans hadden weer voor een goed gevulde prijzentafel gezorgd. Zoals gebruikelijk was er de laatste avond ook weer een loterij met fraaie prijzen. De strijd om de prijzen van de avond was met 5 kaarters die meer dan 5100 punten behaalden ongemeen spannend. Het was Arnold van de Bruggen die als winnaar gehuldigd werd. Hij bleef Aart Gesman en Annelies van de Wilt als de nummer 2 en 3 ruim 150 punten voor. De poedelprijs was deze avond voor Gerard de Nooij.

Voor het eindklassement kwamen 30 kaarters in aanmerking omdat zij minimaal drie avonden hadden meegespeeld. Gerard de Nooij kwam akelig dicht in de buurt van zijn tweede poedelprijs, maar moest deze toch aan Karin Gerritsen laten. Bovenin waren de verschillen iets groter. De winnaar van de klaverjascompetitie 2018-2019 werd Aart Gesman. Met drie maal meer dan 5000 punten, met als klapper de 5953 in de tweede ronden bleef hij Marcel Burger als nummer twee met bijna 1000 punten voor. René Gerritsen pakte nipt de derde plaats door de voorzitter 12 punten voor te blijven. Ilona bedankt namens alle kaarters Riet en Hans met een kleinigheidje voor de organisatie van de klaverjascompetitie. Het waren weer 4 gezellige speelavonden en we zien al weer uit naar de eerste avond in het nieuwe seizoen.

Uitslag 4e klaverjasavond 13-04-19

Einduitslag 2018-2019