Michiel van de Bunt winnaar Klaverjasdrive

Zaterdag 2 februari werd in het kader van ons 50-jarig jubileum de Klaverjasmarathon gehouden. Met 36 deelnemers werd er van 10.00 tot 22.00 fanatiek, maar vooral gezellig gespeeld om de punten.

De dag was weer prima georganiseerd. De organisatie lag in handen van Riet Langeweg, Stef Latuperiessa en Marcel Burger. Met behulp van veel vrijwilligers en dankzij de sponsors werden de kaarters goed verzorgd. Complimenten!

Na een lange dag werd de stand opgemaakt en bleek Michiel van de Bunt de hoogste scores te hebben gemaakt. Hij neemt het stokje over van Cor Pruim, die 10 jaar geleden de winnaar was.  Hulde! De tweede plaats was voor Carla Langeweg en Frits Frijlink en op de derde plaats eindigden Ellen en Patrick Gräper. De poedelprijs was voor Yvon Bekenkamp

Eindstand LovoC Klaverjasmarathon 2-2-2019