LoVoC door de tijd

Tijdens een jubileum, 50 jaar in dit geval, mag een activiteit waar wordt stilgestaan bij de rijke geschiedenis van de club natuurlijk niet ontbreken! Op deze avond hebben allerlei leden met items, en tenues uit het verleden, een waar LoVoC museum ingericht. Er waren oude trofeeën te bezichtigen en oude notulen te lezen. Vaantjes van andere clubs, de eerste krantjes en allerhande andere bijdragen te bekijken. De kennis van de huidige leden van het volleybal in het algemeen en de geschiedenis van de club in het bijzonder werd getest middels een quiz die was opgezet via Kahoot. Alle deelnemers konden interactief deelnemen en een de voortgang volgen door de live scoring. Al snel werd duidelijk dat niemand meer weet van de Club dan onze voorzitter himself! De rest van de avond werd weer gevuld met ouderwets gezellige barpraat: dat is tenslotte de kracht van onze vereniging! Saillant detail: de ‘ouderwetse’ hapjes bleken voor velen nog heel regulier en vonden gretig aftrek.