Oerhollandse Seizoensopening

14 september jongsleden hebben we het nieuwe volleybalseizoen geopend en ons jubileumjaar officieel afgetrapt. Ter voorbereiding van de competitie wilden wij wel eens zien waar onze leden fysiek en mentaal staan. Dus hebben wij hun capaciteiten getest middels Oer Hollandse spelen. Zo kon je op de Kop van Jut laten zien hoe je je spieren niet hebt laten verslappen gedurende de zomer. Je kon je accuratesse tonen door aangegooide ballen door een basket te passen en kegels van een bok af te serveren. Je behendigheid werd getest door een spiraal die onder stroom stond en je moest ballen door een bord met obstakels naar de juiste gaten loodsen. De ultieme snelheid- en reactievermogentest bestond uit onregelmatig vallende pegels, die gevangen moesten worden. Er werd zoals altijd door alle aanwezigen fanatiek deelgenomen.
Kortom, genoeg om over na te praten tijdens de gezellige borrel in de Rode Eik!