Start jubileum activiteiten bij seizoensopening

Op 15 september 2019 wordt LoVoC 50 jaar en dat willen we graag vieren. Opbouwend naar dit grote moment hebben we dit seizoen bestempeld als Jubileumjaar. Tijdens dit jubileumjaar worden er vele activiteiten georganiseerd voor de jeugd en senioren. Met als klap op de vuurpijl onze echte 50ste verjaardagsfeest.
Het jubileumjaar wordt volgende week vrijdagavond 14 september om 19.30 uur feestelijk geopend met een Oerhollandse Seizoensopenening. Door middel van Oud Hollandse spelen wordt er getest hoe ‘klaar’ je bent voor het nieuwe seizoen. Deelnemen kan in sportieve vrije tijdskleding maar met zaalschoenen.
Aansluitend zal het seizoen en het jubileumjaar officieel geopend worden met o.a. de onthulling van de jubileumkalender.
Bespreek het met je team en kom met z’n allen meedoen met de Oer Hollandse Seizoensopening. Zorg dat je er bij bent en straks geen spijt krijgt dat je er niet bij was.

Tot dan!

De jubileumcommissie